Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht u toch nog vragen hebben vul dan het formulier in of mail naar admin@yourpetperfect.com
Wat zijn de afmetingen van mijn product ? 
Deze informatie is te vinden per specifiek product op de productenfiche.

Mag ik producten buiten gebruiken ?
De hondenmanden mogen buiten worden gebruikt, dit enkel bij goed weer. Het liefst vermijdt u een natte omgeving, deze kan er voor zorgen dat de hondenmand vochtig wordt en de levensduur van de mand verkort. 

Wat zijn de verzendkosten ?
De verzending van uw pet perfect producten zijn volledig gratis. Dit doen we om voor u geen onnodige kosten in rekening te brengen zodat u zonder zorgen kwaliteitsproducten kan bestellen voor uw huisdier.

Hoe lang duurt het voor mijn pakket aankomt ?
Voor gewone zendingen is de levertijd 1-3 werkdagen, hierbij moet rekening worden gehouden met zon- en feestdagen.

Naar welke landen verzenden we ?
Op dit moment wordt Pet Perfect enkel verkocht in België en Nederland, al is het onze ambitie om in de nabije toekomst uit te breiden en nog meer hondjes gelukkig te maken.

Bieden jullie garantie aan ?
Vanuit Pet Perfect bieden we kwaliteitsvolle producten aan, dit benadrukken we door een garantie te geven van 1 jaar. Onder de garantie vallen volgende problemen: fabricagefouten of defecten binnen de garantieperiode. Ondeugdelijk gebruik of mis omgaan met het product vallen niet binnen de garantie, alsook schade die berokkent wordt door uw hond. Bij een defect contacteer ons meteen en we lossen het probleem zo spoedig mogelijk op.

Hoe contacteer ik de klantenservice ?
U contacteert ons het best op via email. admin@yourpetperfect.com 
We zullen u beantwoorden binnen de 48 uur.

Kan ik mijn product retouren ?
Nee, wij bieden geen retourservice aan. Producten met defecten die onder de garantie vallen worden natuurlijk wel vergoed. Deze vergoeding zal gebeuren nadat u als klant ons heeft gecontacteerd en de garantie geldig is.